Dienst warme maaltijden

Sociaal huis Dienst warme maaltijden

Deze dienst richt zich tot personen die vanwege hun ouderdom of ziekte zelf niet kunnen instaan voor het bereiden van een warme maaltijd.

De warme maaltijden worden aan huis gebracht door de firma Veresto.

Je geeft zelf aan welke dagen je graag warme maaltijden ontvangt. Een bedeelster bezorgt elke werkdag en op zaterdag tussen 10.30 u en 12.30 u de maaltijden aan huis. Je kan ook voor zondag een maaltijd bestellen die Veresto je dan zal leveren op zaterdag.
De bedeelster levert de maaltijd in een isomodoos en daardoor blijft
de maaltijd geruime tijd voldoende warm.

Een maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht en dessert. Je kan kiezen tussen een gewone maaltijd, dieetmaaltijd. of een suggestiemaaltijd. Suggestiemaaltijden zijn enkele populaire gerechten die afgestemd zijn op het seizoen. De suggestiemaaltijden kunnen te allen tijde zowel warm als koud geleverd worden en zijn eveneens als extra schotel voor het weekend beschikbaar. Je kan met een regelmatig ritme extra soep bestellen voor een meerprijs van 1,04 euro per extra portie. Andere extra porties worden niet aangeboden omdat de porties van de hoofdmaaltijd reeds erg ruim zijn.

De prijs per maaltijd is bepaald op € 7,19 voor een gewone maaltijd en € 7,93 voor een dieet- of suggestiemaaltijd (vanaf 01.07.2017). Een extra portie soep kost € 1,12.
Om de maand wordt er een rekening aangeboden.
De dienstverlening kan zowel telefonisch (014/40.10.50) als op bureel aangevraagd worden bij Karine Soenen, maatschappelijk assistente of Liesbeth Borghs, maatschappelijk assistente

Downloads

Naar top Naar top